Kilencven éves asszonyt gyilkolt meg egy háromszéki férfi

Kilencven éves asszonyt gyilkolt meg egy háromszéki férfi kedden. Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő szerint egy nagyajtai asszony riasztotta a hatóságokat az 112-es hívószámon, hogy holtan talált otthonában egy 90 éves helybéli asszonyt.

A helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy az idős néni erőszakos halált halt, testén több súlyos sérülés nyomát is azonosították. A holttestet a sepsiszentgyörgyi törvényszéki orvosi laboratóriumba szállították, hogy megállapíthassák a halál pontos okát.

 Ezzel párhuzamosan elkezdték a nyomozást a tettes azonosítása érdekében. Nicoleta Marin szerint a rendőrök hat óra alatt azonosították az elkövetőt egy 25 éves fiatalember személyében. A sepsiszentgyörgyi törvényszék szerdán elrendelte a tettes 30 napos őrizetbe vételét.  

A szóvivő szerint a gyilkos azt nyilatkozta a rendőröknek, hogy ittas állapotban, látogatóban volt az idős néninél, és eszébe jutott, egy régebbi konfliktusa annak unokáival, összeszólalkoztak és hirtelen felindulásában halálra ütlegelte az asszonyt.

 

Kimaradt?