Megölte két lányát, majd öngyilkos lett egy olténiai férfi

Felakasztotta két lányát, majd öngyilkos lett szombat délben egy 39 éves férfi az Olt megyei Bobiceşti-en. Az eddigi információk szerint szörnyű tettét hidegvérrel eltervezte – írja az adevarul.ro.

A férfinak alkoholproblémái voltak, felesége válni akart tőle, ezért ölhette meg a kriminológusok szerint a 9, illetve 15 éves lányt. A házastársak már egy ideje külön éltek, az apát néhány napja utalták ki a slatinai kórház pszichiátriai részlegéről.

A nyomozás eddigi állása szerint a férfit meghívta magához a két lányát ebédelni. A nagyobbikat elküldte kenyérért a faluba, s addig a 9 évest a ház melletti csűrben felakasztotta. Ugyanezt tette a nagyobbik lányával, amikor visszatért az üzletből. Végül a férfi hasonló módon végzett magával is.

A három holttestet a lányok édesanyja fedezte fel, aki aggódva a férje házához sietett, mert gyerekei nem válaszoltak a telefonhívásaira. A nyomozók szerint nem véletlen a tragédia helyszíne sem: néhány éve a gyilkos apa anyja ugyanabban a csűrben akasztotta fel magát, ahol most a lányokat holtan találták.

Kimaradt?