Új alkalmazást indított az Instagram

Az Instagram második különálló alkalmazása nem talált fel újdonságot, viszont a fotómegosztón menőnek számító kollázsok készítését egyszerűvé, gyorssá és még szebbé is varázsolta. Az iPhone-osok már ki is próbálhatják – írja a HVG.

A fotómegosztó második különálló szolgáltatása olyan ötletre alapoz, amely már régi és nagyon népszerű is: a kollázskészítésre.

Az Instagram felhasználói észrevehették, hogy rengetegen osztanak meg olyan képet, amely több fotóból áll össze, éppen ezért volt fontos az Instagramnak, hogy egy saját appal álljon elő, amellyel ezeket el lehet készíteni.

Ráadásul egyszerű is, hiszen az alkalmazásba lépve azonnal megjelennek a mobil galériájának képei, amelyeket egy-egy érintéssel ki is lehet választani. Maximum 9 fotóból lehet kollázst készíteni. Arra is van lehetőség, hogy csak az arcokat ábrázoló fotóinkból válogassunk, erre a Faces opció ad lehetőséget. Ha magunkról akarunk négy szeflti egymás után csinálni - ez változó arckifejezésekkel érdekes -, akkor a Photo Booth lehetőséget kell választani, majd a felvétel gombot egyszer megnyomni.

Kapcsolódók

Kimaradt?