Ennyit lehet keresni webkamerás szexszel Romániában

Hatalmas összegű adócsalás gyanújával vizsgálódik a gazdasági rendőrség egy webkamerás szexchat-szolgáltatást nyújtó bukaresti cég ellen – számolt be a PRO TV.

A Pro Studio nevű vállalkozás a fővároson kívül is működtet stúdiókat, és állítólag eddig 300 millió dolláros bevétele volt, amelynek csupán egy töredéke után adóztak. Az eljárás során a rendőrség lefoglalt több lakást, személygépkocsit és 6 millió dollár értékben készpénzt, illetve zárolta a cég számláján lévő 15 millió dollárt.

Az szexchat-szolgáltatást nyújtó nőket munkaszerződéssel alkalmazták, és fizetésük eléri a havi 8 ezer dollárt is. Lényegében az a dolguk, hogy a webkamera előtt vetkőzzenek, maszturbáljanak az erre a célra berendezett szobában, és minél hosszabb ideig „tartsák vonalban” az ügyfelet, akivel percdíjat fizettettek ki. A cég a sminkjüket, a szobát és a számítógépet biztosítja munkájukhoz.

A CNBC korábbi híradása szerint Románia a webkamerás szexchat-szolgáltatások európai központjának ntekinthető. Minden tekintetben élen jár az ország a szexiparnak ebben az üzletágában: biztosított a jogi háttér, a modellek nagyon jól keresnek, a stúdiók internetkapcsolata és a webkamerák képfelbontása kiváló.

A Pro Studio szerződésben áll nagy amerikai szex-portálokkal, ezeken keresztül érhető el a szolgáltatása. A gazdasági rendőrség szerint bevételeik nagy részéhez offshore cégeken keresztül jutottak hozzá. 

Kapcsolódók

Kimaradt?