Harry herceg megint volt barátnőjének udvarol

A fiatalabb brit herceg barátai szerint Harry egyre jobban vágyik arra, hogy ő is megállpodhasson, erre pedig már van is kiszemeltje, mégpedig korábbi nagy szerelme, Chelsy Davy, akinek 8 évvel ezelőtt már meg is kérte a kezét.

A pár 2010-ben hét év együtt járás után szakított, de azóta is többször felmerült a brit sajtóban egy esetleges kibékülkés lehetősége. Ennek pedig soha jobbkor nem lenne itt az ideje, mint most, a fiatalok ugyanis éppen mind a ketten egyedülállóak.

„Harry és Chelsy mindennap beszélnek egymással, egyszerűen nem bírják ki egymás nélkül. Újra érezni a szikrát, ami nem is csoda, hiszen nagy szerelem volt az övék, aminek csak azért lett vége, mert a lány még nem volt készen a hercegné szerepre” - áll a brit Closer magazinban.

A fiatalok egy közös barátjukra való emlékezőmise kapcsán találkoztak nemrég, azóta azonban szinte képtelenek elszakadni a másiktól. A barátok szerint egy dolog állhat a szerelem útjába, mégpedig az, hogy Chelsy továbbra is előnyben részesítene egy földhöz ragadtabb, királyi pompa nélküli életet.

Kimaradt?