Játékosokat keres a Campus Show

Játékosokat keres a Campus Show, Kolozsvár első, diákok által készített televíziós vetélkedője.

Az első Campus Show az amerikai What’s my line?  című tévés műsor mintájára készült tavaly májusban. A show előkészítését, szervezési feladatait és az operatőri, műsorvezetői feladatköröket is a Babeș – Bolyai Tudományegyetem Újságíró szakos hallgatói és a Campus diákportál szerkesztői vállalták, Stanik Bence társult egyetemi oktató irányításával.

A diákok egyetemista köntösbe bújtatták az amerikai vetélkedőt, a cél egy olyan önálló televíziós tartalom előállítása volt, amit szívesen fogyasztanak a kolozsvári diákok, ugyanakkor, amelynek forgatása szakmai tapasztalat lehetőségét kínálta a szervezők számára, valamint kellemes szórakozást a játékosoknak. A játék során egyszerre négy letakart szemű játékosnak kellett kitalálnia, hogy ki a velük szemben ülő neves erdélyi személyiség, aki a számukra feltett IGEN/NEM kérdésekre válaszolt. A játékban részt vevő hírességek: Koszorus Krisztina (Koszika), énekes, Magyari Tivadar, író, szociológus, Bréda Ferenc, író, költő, irodalomtörténész, Miklós Gyuri, zenész, Talpas Botond, az Igen, tessék!/Da, poftiți elnöke, Keszeg Anna, egyetemi oktató, Orbán Katalin, televíziós műsorvezető, Jánosi Andrea, grafikus, illusztrátor.

A Showról készült videók közül néhány:

https://www.youtube.com/watch?v=PspyFwykJX8

http://www.youtube.com/watch?v=uSsEQueQNUA

http://www.youtube.com/watch?v=ryAVBSU4tdk

http://www.youtube.com/watch?v=KJ5MxOOoLg8

A tavaly szerzett tapasztalatok birtokában, idén újra megszervezik a Campus Show-t, ezúttal az Újságírás szak Media Spectator Szakkollégiumának segítségével. Változik a helyszín, a Junkyard kocsma helyett, a BBTE Színház és Televízió karának stúdióterme ad otthont a shownak, a koncepció viszont ugyanaz marad.

A második Campus Showt március 26-án forgatják. A vetélkedőre jelentkező játékosoknak nem kell mást tenniük, minthogy egy mondatban megfogalmazzák, hogy miért szeretnének a Showban részt venni, és az ezt tartalmazó üzenetet, elérhetőségeikkel együtt elküldik a campus.szerk@gmail.com e-mail címre március 23-ig.

Kimaradt?