Új dalba kezd a Rolling Stones gitárosa: harmadszor is nősül

rollingstonesujranosulA 65 éves rocker és a 34 éves színházi producer Sally Humphreys hat hónapja randizgatnak, Wood pedig néhány napja tette fel a nagy kérdést – jelentette be Ronnie Wood szóvivője kedden Londonban.

„Nagyon régóta barátok már. Ronnie mindig is Sally-n tartotta a szemét, de a nő akkor még kapcsolatban élt. Az utóbbi hónapokban azonban szinte elválaszthatatlanok lettek, amit most szeretnének hivatalosan is megerősíteni. Wood zenésztársa, Keith Richards már csak röhög az egészen. Egyelőre fogalma sincs, mit vegyen nászajándékba már megint..." - mesélte a The Sunnak egy ismerős.

A négygyermekes Ronnie Wood 23 évnyi házasság után, 2008-ban vált el második feleségétől, Jotól, aki nem bocsátotta meg neki, hogy viszonyt folytatott egy orosz pincérnővel. Wood először 1971 és 1978 között volt nős. Első felesége, a modell Krissy Findlay 2005-ben hunyt el.

A Rolling Stones az elmúlt héten adta Párizsban öt év kihagyás után első élő koncertjét. Novemberben kezdik a zenekar ötvenéves fennállása alkalmából induló turnéjukat. {loadposition emnp}

 

Kimaradt?