Lelépett az esküvőről az indiai menyasszony

Lelépett az esküvői ceremóniáról egy indiai menyasszony, mert a vőlegénye nem tudott megoldani egy egyszerű matematikai feladatot – jelentette a rendőrség pénteken.

A vőlegény számára szerencsétlenül végződő esküvő szerdán tartották India északi régiójának Rasoolabad nevű falujában. A menyasszony azt kérdezte jövendőbeli férjétől, hogy mennyi 15+6. A válasz, ami szökésre késztette a nőt, az volt, hogy 17 – írja a huffingtonpost.com.

A vőlegény családja megpróbálta meggyőzni a menyasszonyt, hogy mégis házasodjanak össze, de a nő kitartott döntése mellett, mondván, hogy a vőlegény és a családja becsapták őt a jövendőbelije iskolázottságát illetően.

Végül a rendőrségnek kellett közvetítenie a két család között. A felek visszaadták egymásnak az esküvői ajándékként adott-kapott ékszereket és más tárgyakat.

Múlt hónapban egy másik indiai esküvő is bekerült a hírekbe, akkor a menyasszony az esküvői vendégek egyikéhez ment végül feleségül, miután vőlegényét epilepsziás rohammal kórházba kellett szállítani.  

Indiában a legtöbb házasságot a vőlegény és a menyasszony családja intézi, sokszor a házasulandó pár nem is találkozik egymással az esküvő előtt.

Kimaradt?