Nehéz időszakon van túl Antal Timi

Két éve, az X-Faktor után nehéz időszak kezdődött Antal Timi életében. Úgy érzi, a családjának köszönheti, hogy nem adta fel, és a nehézségek közepette karriert épített.

Minderről a Meglepetés magazin újságírójának mesél Malek Miklós egykori mentoráltja. „Nem könnyű, amikor egy tehetségkutató után ott állsz tapasztalatlanul, még gyermeklélekkel a csillogó művészvilágban, és hirtelen elengedik a kezed. Nincs többé stylist, sminkes, fodrász, marketingszakember mögötted, és rájössz, ha talpon akarsz maradni, akkor mindent magadnak kell felépítened" – idézi a stop.hu Antal Timit, aki a tehetségkutató után költözött Erdélyből Budapestre, albérletbe, teljesen egyedül. Édesanyja tartotta benne a lelket.

„Az által, hogy végigcsináltam az elmúlt két évet, és felépítettem önmagam, magam köré gyűjtöttem a csapatomat, akik hiszek és bíznak bennem, úgy érzem, engem már semmi nem állíthat meg. Korábban sok csalódás ért, mert az élet sajnos tele van hazug, üres ígéretekkel, és ráébredtem arra, csak az intéződik el, amit én magam intézek el. Mióta a kezembe vettem a sorsomat, úgy alakul a karrierem, ahogyan én szeretném" - hangsúlyozza az X-Faktor felfedezettje, akinek sikeréért egykori mentora, Malek Miklós ma is nagyon szorít. Új dala készítésénél közreműködött, mint tanácsadó.

„Miki támogatja, hogy minél jobban kinyíljak a színpadon, hogy megismerje a közönség azt a dögös, pimasz, jó humorú lányt, aki igazán vagyok, aki olykor görbe tükröt mutat a világnak. Nagy boldogság számomra, hogy a Woke Up This Way című új számomat már országosan játsszák a rádiók" - lelkesedett Antal Timi.

Kimaradt?