Három autó is felborult egy napon Hargita megyében

A Hargita megyei rendőrség hétfői tájékoztatása szerint három autó is felborult a csúszós utakon vasárnap a megye területén. Az egyik baleset áldozata súlyosan megsérült.

Elsőként egy borszéki férfi borult fel az autójával Maroshévíz környékén, reggel 9 körül. Egy kanyart próbált túl nagy sebességgel bevenni, és végül a jármű a sáncban kötött ki. A sofőr és az anyósülésen utazó utasa csak enyhe sérüléseket szenvedett.

A második látványos baleset Gyergyószentmiklós és Parajd között történt 10 óra körül. Egy túl nagy sebességgel közlekedő jármű egy kanyar utána a szemközti sávba sodródott, majd lekerült az útról és felborult. A 60 éves gyergyószentmiklósi sofőrnek semmi baja nem esett, utastársa, egy 46 éves ditrói nő enyhén megsérült.

A harmadik baleset, amely szintén egy autó felborulásával végződött, Gyergyószentmiklós közelében történt, délután kettő körül. A csíkszeredai jármű eddig tisztázatlan körülmények között került az út menti árokba. Negyvenhárom éves csíkszeredai vezetője épségben megúszta a balesetet, ám 45 éves utastársa, egy nő súlyosan megsérült, mentők szállították kórházba.

Kimaradt?