Teljesen átszabhatjuk a YouTube beállításait

Teljesen testreszabhatja a YouTube beállításait, ha a Firefox, Chrome, Safari és Opera böngészőre is letölthető SmartVideo for YouTube bővítményt választja – írja a HVG.

A SmartVideo for YouTube telepítése után kiválaszthatja például azt is, hogy a lejátszás gombra kattintás után hány másodpercet várjon a YouTube-videó, hogy tényleg elinduljon, ezt pedig igazíthatja ahhoz is, hogy milyen a letöltési sebessége (ezt az opciót kipipálva többet kell várnia az indulásra, ha lassú a netkapcsolat, de kevesebbet, ha gyors és így biztos benne a bővítmény, hogy nem lesz akadozás a lejátszás során).

Ezen felül azt is beállíthatja, hogy milyen méretben jelenjen meg a videó az indítás során, illetve milyen minőségben játszódjon le, illetve ha gyorsabb és biztosabb lejátszást akar, le is tilthatja a HD-minőséget és/vagy a teljes képernyős lejátszás lehetőségét. Az is választható a Loop funkcióval, hogy a videók mindig újra elinduljonak, ha a végére értek.

Külön testreszabhatja a lejátszási beállításokat azokra az esetekre, amikor a YouTube-on nézi a videókat és azokra az esetekre, amikor a weboldalakon beágyazva.

Kapcsolódók

Kimaradt?