Még ma letartóztathatják Katalin hercegnő lesifotósát

A francia rendőrség letartóztatni készül a lesifotóst, aki Vilmos herceg feleségét félmeztelenül kapta lencsevégre, majd képeit eladta a Closer bulvárlapnak, de azok villámgyorsan megjelentek több magazinban is.

kate hercegno meztelen

A Párizs környéki Nanterre-i bíróság még szeptember végén betiltotta a Kate Middletonról készült topless fotók további publikálását, és nyomozást is indított azzal kapcsolatban, hogy ki készítette a Vilmos és Katalin magánéletét megsértő képeket.

A polgári peres eljárásban a hercegi pár ötezer eurót követelt kártérítésként, valamint a fotók újrapublikálásának betiltását. Vilmos herceg szívesen tudná börtönben a paparazzót, aki könnyen oda is kerülhet, miután Franciaországban igencsak szigorúak a magánéletet védő törvények.

Ha sikerül elfogni a fotóst, 36 ezer font sterlinget kell fizetnie tettéért, és emellett egy évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

kate puceran

Laurence Pieau, a Closer szerkesztője fogadta fel a fotóst, hogy vakációjuk alatt kövesse kamerájával Vilmost és Katalint, de szerinte a hercegi pár túlreagálta a fotók közzétételét. „Megértem, hogy kényelmetlenül érintette őket a fényképáradat, de egyáltalán nem vetettek rossz fényt rájuk a megjelent képek. Az látható, hogy szeretik egymást, örülnek a vakációnak, a hercegnő igazán jól néz ki."

Kimaradt?