Közvitán a kolozsvári Bükk és a Malomvölgy

Az Apáthy István Egyesület és a Natura Transilvaniei Egyesület nyilvános közvitára hív minden érdekelt felet február 27-én 13:00 órára a kolozsvári Bükk és a Malomvölgy (ROSCI0074) védett terület kezelési tervének munkaverziójáról - áll a közleményükben. A találkozó Kolozsváron, a Napoca hotel Ambasador termében (Goga utca 1.) lesz.

A kezelési terv munkaverziója letölthető innen.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézetének háttérintézményeként működő Apáthy István Egyesület egy uniós pályázat keretében összesen három Kolozs megyei Natura 2000-es terület kezelési tervét készítteti el. A projekt címe: A kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074), Szentiváni rét (ROSCI0356) és a Kis-Szamos (ROSCI0394) közösségi jelentőségű területek integrált kezelési terveinek kidolgozása.

A projekt keretében szervezett nyilvános konzultáción való részvétel lehetőséget nyújt arra, hogy a szakértők, az intézmények képviselői és a helyi lakosság elmondja hozzászólásait, javaslatait a kezelési terv munkaverziójával kapcsolatban.

A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy február 25-én 16 óráig jelezzék részvételi szándékukat a 0744-653303-as telefonszámon vagy a julia.dezso@agendasetting.ro e-mail címen. 

Kimaradt?