Nem dzsungelben forgatják a PRO TV dzsungelrealityjét

Közelebb van mall és bevásárlóközpont, mint igazi dzsungel ahhoz a helyszínhez, ahol a román „Celeb vagyok, ments ki innen” dzsungelrealityt forgatja a Pro Tv. A nagy sikerű műsor Magyarországon is futott, és szintén a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban készült, nem trópusi övezetben.

A legnagyobb román kereskedelmi tévé hetekig azzal népszerűsítette új műsorát, hogy 12 bevállalós celebritást a dzsungelbe küld, ahol különféle próbáknak veti alá őket. Már az első adás után sok néző szóvá tette a közösségi oldalakon, hogy a helyszín egy felépített díszletnek tűnik. Mások szerint az egész műsort a bufteai stúdióban filmezik.

wowbiz.ro kiderítette, hogy  nem Bufteán van a Pro Tv „dzsungele”, hanem Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Parkban, Nelspruit városa mellett, ahol nyoma sincs dzsungelnek, hiszen ez nem trópusi övezet. Sőt a forgatási helyszín szomszédságában van mall, több üdülőhely medencével, jacuzzival, és a közelben található a 2010-es futball világbajnokságra épített 40 ezer férőhelyes stadion is.

Nem a román Celeb vagyok… az egyetlen valóságshow, amely nem igazi dzsungelben játszódik, az ausztrál és a magyar kiadást is a dél-afrikai nemzeti parkban forgatták.

Kimaradt?