Így játszhatunk Chrome böngészőn internet nélkül

Legyen szó okostelefonról, táblagépről vagy éppen laptopról, asztali gépről, mindegyik esetében alapfeltételnek tekintjük, hogy legyen rajta internetelérésünk. Amennyiben nincs, egy böngészővel semmit nem kezdhetünk: a Google ebből a megfontolásból már tavaly szeptemberben belerakta a Chrome böngésző Canary kiadásába a saját endless runner típusú játékát.

A Canary kiadásba kerülnek bele a legújabb funkciók, amelyeket elsőként a fejlesztőknek és a kísérletező kedvű felhasználóknak szánnak. A mindennapokra az ilyen verzió nem ajánlott, hiszen bármikor összeomolhat. Szerencsére azonban egy ideje már a Chrome stabil kiadásába is bekerült a játék, a mobilos és az asztali kiadásba egyaránt – írja a PC World.

Az offline dinófutam játék meglehetősen egyszerű, szürkeárnyalatos, és egy T. rexet használ főhősként. Igazából semmi különös nincs benne, de ha net nélkül végképp nem tudunk mihez kezdeni, némi időt azért segít elütni. Aki szeretné kipróbálni, annak nincs nehéz dolga. 

A játékhoz való hozzáférés mobilon és asztali gépen is egyszerű feladat. Amikor nincs térerő és Wi-Fi-s kapcsolat, meg kell próbálni megnyitni egy weboldalt a Chrome-ban. A szolgáltatáskiesést szimulálhatjuk a repülő üzemmóddal is, ami letiltja a rádiókat. 

Kimaradt?