banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Kórházi fekvőbetegként is énekel és viccelődik Koós János

Egy fővárosi egészségügyi intézet sebészeti osztályán fekszik pár napja Koós János. A 77 éves énekes a körülményekhez képest jól van, amit az is mutat, hogy – a betegtársai legnagyobb örömére – énekléssel, viccmeséléssel igyekszik színesíteni a szürke kórházi hétköznapokat.

A Bors úgy tudja, hogy a híresség nem igényelt különleges bánásmódot, az osztályon egy kétágyas betegszobában fekszik, amihez külön fürdőszoba tartozik, de egyébként együtt használja a közös helyiségeket a többi beteggel. A kórházi kosztot viszont nem bírja, abból általában nem kér.

„Nagyon közvetlen fickó, bár ide senki sem vágyik önszántából, most örülök, hogy itt vagyok, mert testközelből láthatom a művész urat” – mesélte a Borsnak Koós János egyik betegtársa. – „Sokat dúdol, és mindenkibe önti a lelket. Jó ember!” – teszi hozzá a fürdőköpenyes bácsika.

Koós János egészségügyi állapotáról keveset tudni, mert nem szívesen beszél erről. Legutóbb hét évvel ezelőtt jelentek meg olyan hírek, hogy valami nem stimmel az emésztőrendszerével, de akkoriban az énekes úgy nyilatkozott, hogy az újságok csak felfújták a dolgot, egy kisebb problémával ugyan tényleg kezelték, de nem volt semmi komoly baja.

Így hát most is csak találgatni lehet, hogy pontosan mi a gond, az azonban nem kétséges, hogy fekvőbeteg-ellátásban részesül. Hogy ennek van-e köze a régi betegséghez, nem tudni. A Bors munkatársának sikerült beszélnie a kórházban fekvő Koós Jánossal, aki megköszönte ugyan az érdeklődést, de nem kívánt nyilatkozni a témában.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kimaradt?