A hiteles tájékoztatásért díjazták a maszol.ro-t

Díjazta szerkesztőségünk munkáját – több más sajtóorgánum és civil szervezet mellett – a Pro Kolozs Megye Egyesület. Az Oláh Emese városi tanácsos által vezetett egyesület hagyományt szeretne teremteni abból, hogy a közélet és a média terén tevékenykedő szervezetek munkájára kézzelfogható elismeréssel hívja fel a figyelmet.

„A mai rendezvény célja, hogy köszönetet mondjuk tisztelt meghívottaink odaadó, sokszor önfeláldozással járó eddigi tevékenységéért. A választásban nem volt könnyű dolgunk, örömmel mondhatom azt, hogy a kolozsvári közélet bővelkedik olyan képviselőkben, akik munkájuk révén hitelességükről, eredményes munkájukról és kimeríthetetlen szakmai tudásukról és elkötelezettségükről tettek tanúbizonyságot" – mondta Oláh Emese a kolozsvári Agapé szálló Heltai termében szervezett díjátadáson.

IMG 2408 resize

A Pro Kolozs Megye Egyesület díjat a következő civil szervezetek vehették át: a Kolozsvár Társaság, a Bolyai Társaság, az Erdélyi Múzeum Egyesület, az Erdélyi Kárpát Egyesület, a Minerva Művelődési Egyesület, a Kolozsvári Magyar Diákszövetség és a Silvanus Ökológiai Egyesület.

A kitüntetett sajtóorgánumok és újságírók pedig: Vasile Măgrădean, a Mediafax hírügynökség Kolozs megyei tudósítója, a Ziua de Cluj csapata, a Transilvania Live televíziós csatorna, a Transindex hírportál, a Kolozsvári Rádió Magyar szerkesztősége, Orbán Katalin, a Kolozsvári Televízió munkatársa, a Paprika Rádió, a Szabadság napilap és hírportálunk, a maszol.ro szerkesztősége.

dij1 resize

A kezdeményezést a kolozsvári városi önkormányzat és a polgármester hivatal támogatta.

A maszol.ro laudációja:
"1947 óta örvendezteti olvasóit, mindig hiteles, pontos információt juttatott erdély több magyar családjához, a legnagyobb példányszámban nyomtatott, napjainkban online változatban működő magyar nyelvű hírlap, a MASZOL szerkesztőségének mondunk köszönetet." dij3 resize

Kimaradt?