Két héten belül itt lehet a Samsung Galaxy S6

Ha minden a tervek szerint megy, akkor már csupán két hét választ el minket attól, hogy hivatalosan is megérkezzen a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy S-széria legerősebb tagja, a Galaxy S6.

A készülék formaterve is napvilágra került már korábban, ahol milliméterre pontosan megtudhattuk a telefon fizikai paramétereit. Egyes grafikusok pedig fogták magukat és szabadidejüket arra szentelték, hogy létrehoztak néhány renderelt képet, aminek köszönhetően végre megcsodálhatjuk, hogy a végleges készülék nagyjából hogyan is fog kinézni. Természetesen ezek csupán látványtervek, és az is lehet, hogy egy teljesen más formavilággal megáldott eszközt lepleznek majd le március 1-jén Barcelonában.

A képekből láthatjuk, hogy a LED-villanó és a pulzusmérő szenzorok nem az optika alatt helyezkednek el, hanem a hátlap jobb oldalán – míg a Galaxy Alpha esetén a bal oldalt. Némi elkeseredésre adhat okot, hogy az élek erősen hajaznak az Apple legutolsó generációs iPhone készülékeire, az iPhone 6 és a 6 Plus-ra és ha megfigyeljük a hangszóró/mikrofon nyílásokat, akkor egyértelművé válik a hasonlóság. A hátlap pedig az eddigi információk szerint végre-valahára nem műanyag lesz, hanem valószínűleg üveg, mely tovább emeli a prémium érzetet majd.

Kapcsolódók

Kimaradt?