Alföldi nem lesz a következő X-Faktor mentora?

Nagy valószínűséggel az X-Faktor következő szériájában Alföldi Róbert már nem foglal majd helyet a mentori székben, mert nem lesz az országban - írja a Bors. A színész-rendező két éve lett az X-Faktor mentora, most azonban lejárt a szerződése, amit valószínűleg nem hosszabbít meg.

Ugyanis rengeteg külföldi felkérést kapott, amiknek szeretne eleget tenni, sőt egy a 168 Órában olvasható interjú alapján a Bors azt rebesgeti, talán külföldre is költözik. „Nem a politika érdekel, hanem az országom, a társadalom, amelyben élek, és az: miért kell azon gondolkodnom, elköltözzek-e innen vagy sem. Vagy miért maradjon itt az ember?” – fogalmazott Alföldi Róbert, aki elismerte, az ő anyagi biztonsága nem függ a jelenlegi rendszertől, így könnyen kritizál. „A következő évadban annyi munkám lesz külföldön, hogy alig tartózkodom itthon. És nem biztos, hogy ugyanilyen nagy pofám lenne, ha én is kiszolgáltatott lennék” – tette hozzá.

Szikora Róbert jövője is kérdéses a tehetségkutató mentoraként, mert az ő szerződése is lejárt, de ő folytatná a show-t. „Természetesen izgatottan várom, hogy felkérjenek, mindig öröm az X-Faktorban dolgozni"– nyilatkozta az énekes.

A Bors megkereste az RTL Klub sajtóosztályát, ahol azt válaszolták, a kérdés még nem időszerű számukra.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kimaradt?