Valamire készül a Samsung

What’s next? – áll a hivatalos sajtómeghívón, ami teljesen felborzolta a kedélyeket a tegnapi nap folyamán. Egy ideje már bennünk is megfogalmazódott ez a kérdés, hogy vajon mi lehet a Samsung következő dobása, ami egy korszakalkotó újdonsággal tarolja le a piacot és amit mindenki csak szájtátva figyel majd a bejelentés napján – írja az sworld.hu.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Samsung a legújabb generációs Galaxy S készülékét Project Zero kódnév alatt fejleszti, reszelgeti, mellyel egyértelműen jelezni kívánják a lelkes rajongók számára, hogy itt kérem szépen attrakció várható majd. Eldobva minden eddigi irányvonalat, valami olyan újdonsággal kívánnak előrukkolni, mely teljesen megreformálhatja a cégről alkotott véleményünket.

A dél-koreai vállalat az utóbbi időben nem kérdés, hogy a Galaxy S6 csúcskészüléken ügyködött, mely minden idők legjobb Galaxy S készüléke lehet. Vadonatúj kialakítás, fémváz, üveg hátlap, 20 megapixeles optikai képstabilizátorral felvértezett optika, melynek a 4K videórögzítés nem jelent már gondot és még számos ínyencség van még a tarsolyban.

Az már szinte biztosra vehető, hogy március 1-jén a Samsung a Galaxy Unpacked show keretében leleplezi a legújabb generációs Galaxy S6 és a Galaxy S Edge készüléket. A kiküldött meghívón lévő kép mindenki fantáziáját beindította, hogy vajon milyen készülék rejtőzik el. Voltak, akik fogták a képszerkesztő szoftvereket és kitöltötték a maradék helyet, így egy olyan készüléket kaptunk, ami nagyon hasonlít majd a Galaxy Note Edge telefonhoz. Hogy bejönnek-e a tippek, az március elsején kiderül!

Kimaradt?