Negyven éve nem mosolygott egy ránctalanságra vágyó nő

Pókerarccal éli életét, még lánya születésekor sem görbült mosolyra a szája az ötven éves Tess Christiannak, aki nem nevetett hangosan, de még el sem mosolyodott tinédzser kora óta, ezzel őrzi meg arca fiatalságát és ránctalanságát – idézte a Bors a brit sajtót.

„Ez sokkal természetesebb és olcsóbb, mintha botoxot használnék” – mondja a nő. A döntésében nem a hiúsága játszott főszerepet, gyerekként katolikus iskolába járt, ahol a szigorú nővérek nem nézték jó szemmel, ha a diákok nevetgélve és mosolyogva töltötték napjaikat - írja a DailyMail. „Állandóan azt mondogatták, hogy tüntessem el az önelégült mosolyt az arcomról, én pedig megtettem. Később pedig elhatároztam, olyanná válok, mint Marlene Dietrich, gyönyörű volt, mégsem mosolygott a nyilvánosság előtt soha” – mondja Christian.

„Ha valamit viccesnek találok, lehet, hogy kicsit felfelé görbül a szám, de már megtanultam uralni az arcizmaimat. Amíg a barátaimon sorra tűnnek elő a ráncok, rajtam egy darab sincs, ezért gondolják sokan, hogy botoxot használok.”

Mikor megszületett lánya, akkor sem mutatta meg érzéseit a külvilágnak, meg sem mozdultak arcizmai: „Amikor Steavie megszületett, átjárt a boldogság, de nem éreztem úgy, hogy ettől még mosolygnom kellene. Talán ezért is neveznek a barátaim Mona Lisának, sosem lehet tudni, milyen érzések élnek az arcom mögött.”

Kimaradt?