Justin Bieber azt ígéri, hogy most már jó fiú lesz (VIDEÓ)

Justin Bieber videóüzenetben kért bocsánatot a sok rosszért, amit az elmúlt két évben elkövetett. Azt ígéri: most már jó lesz.

A Facebookra szerda este kitett videón az énekes arról beszél, hogy "arrogáns és beképzelt" viselkedésével csak valódi érzéseit leplezte az elmúlt években. Elmondta azt is, hogy fél attól, mit gondolnak róla most az emberek. Nincs könnyű dolga annak, aki a zeneiparban nő föl – mentegetőzött az üzenetben.

A videót azután tette közzé, hogy vendég volt Ellen DeGeneres műsorában, ahol elmondása szerint izgult. Az üzenetet tartalmazó felvétel nagyon sötét, alig látszik valami rajta Justinból, csak a hangja hallatszik.

https://www.youtube.com/watch?v=0anNXXrIpxM

A húszéves énekes vétségei között gondatlan vezetés és a szomszéd házának tojással dobálása is szerepel. Erős a gyanú, hogy egy szóváltás után rátámadt egy fotósra is. A tojásdobálás miatt jelenleg is próbaidőn van.

A kanadai sztárnak 2012 óta egy dala sem került az amerikai slágerlisták első tíz helyére, utolsó albuma 2013-ban jelent meg. Színpadon kívüli viselkedése sokkal nagyobb figyelmet kapott az utóbbi időben, mint zenei teljesítménye. Nemrég a Calvin Klein divatmárka reklámfotóján tűnt fel, az erősen retusált fotó az eredetivel összevetve világszerte viccelődés tárgyává vált.

Kapcsolódók

Kimaradt?