Mitől vidámak az erdélyi X-Faktor-lányok?

Antal Tímea akkor igazán boldog, ha kedvese is hallgatja, miközben énekel. Csobot Adél apjától örökölte kicsattanó pozitivizmusát.

Szárnyakat adó szerelem

A kedves, közvetlen, gyönyörű és nem mellékesen csodálatosan énekelő Antal Timi az X-Faktor miatt eléggé távol került párjától, de csak térben: különben rengeteget beszélgetnek telefonon, e-maileznek, és a bánffyhunyadi lány minden szerelmes dal éneklése közben kedvesére gondol.

antaltimi kezdetektol

Három évvel ezelőtt kezdődött a mai napig boldog kapcsolat: „Akkor alakult a Kalotaszeg Néptáncegyüttes, ahova engem is hívtak táncolni. Itt jöttünk össze. Először arra figyeltem fel, ahogy táncolt. Aztán magával ragadott a személyisége, de külsőre is azonnal megtetszett.” – mesélte a lány.

A távolság miatt alig-alig találkozhatnak, de ha párja a nézők között ül, Timi nagyon örül neki. „Csak az élő show-k alkalmával láthatjuk egymást. A legutóbbin itt volt, de nem könnyű felutaznia.” – mondta a legutóbbi élő show-ban „az énekes”-ként felkonferált lány.

Apai örökség

Az örökké vidám Csobot Adél soha el nem múló fájdalmat hordoz magában: tíz évvel ezelőtt vesztette el édesapját, nélküle cseperedett fel.

csobotadel mosolyog

„Nem volt semmi előjele, de váratlanul rosszul lett, szívrohamot kapott, és már nem lehetett megmenteni. Utána derült ki, hogy egy veleszületett szívrendellenessége volt. Soha nem felejtem el. Idővel persze, ahogy én is változtam, inkább a szép emlékek, az együtt töltött idő idéződik fel vele kapcsolatban” – emlékezett Adél.

Mentora által „az X-Faktor”-nak nevezett lány bevallotta: mindennap gondol édesapjára, néha előveszi a fényképét, és abból merít erőt.

Adél úgy tartja, apjától örökölte állandó jókedvét is. „Az emlékét a személyiségemmel is őrzöm, hiszen az ő vidámságát örököltem” – vélekedett a nagykárolyi lány.

Kimaradt?