Feleségül ment saját magához egy houstoni nő

Nem találta meg a tökéletes férfit egy amerikai nő, ezért úgy döntött, hogy nem vár tovább az esküvővel. Saját magához ment feleségül. És ebben családja is támogatta: a szertartásra kiöltözött az egész násznép, és tíz koszorúslányt fogadott a menyasszony, akit idős édesanyja kísért az "oltárhoz". A nászút sem marad el.

A Houstonban élő Yasmin Eleby hiába kereste a nagy Őt, nem találta meg. Nem akart azonban egyedül maradni, közeledett a negyedik iksz, ezért úgy döntött, hogy megoldja egyedül a párkapcsolati problémáját.

Saját magához ment feleségül egy ceremónián, amely inkább volt érzelmes, mint törvényes –írja a brit The Daily Mail.

Az esküvőn készített fotók semmiben sem tértek el a többi esküvői fotótól, csak annyiban, hogy sehol sem lehetett vőlegényt látni. Egyébként minden más stimmelt: ünneplőbe öltözött a násznép, a tíz koszorúslány egységesen galambszürke ruhát viselt és mindenki meghatott arcot vágott.

A menyasszony a hagyományos fehér ruha helyett egy lila darabot választott, nyakékkel, fejdísszel és természetesen egy virágcsokorral együtt.

Könnyen lehet, hogy Yasmin Eleby tényleg komolyan gondolta ezt az egészet. A Facebookon élete jól megérdemelt ünnepének nevezte az esküvőt, és azt írta: rájött, hogy nincs szüksége egy férfire ahhoz, hogy tisztelni tudja saját magát. Már tervezi a nászutat: Kambodzsába, Laoszba és Dubaiba szeretne idén elutazni.

Nem a houstoni  nő egyébként az első, aki saját magával házasodott össze. Tavaly júliusban egy volt ausztrál rádiós műsorvezető, Sammy Power 50. születésnapján összekötötte az életét egy életnagyságú kartonfigurával, ami saját magát ábrázolta.

Kimaradt?