Lelőtték Afganisztánban Britney Spears volt szerelmét

Volt szerelmét gyászolja Britney Spears énekesnő, akit ismerősei szerint rettenetesen megrázott egykori kedvese elvesztése. John Sundahlt Afganisztánban érte a halál egy bevetés közben, a holttestét a napokban szállították haza Los Angelesbe.

A pilóta volt az, aki 2007-ben átsegítette az énekesnőt élete legnehezebb időszakán, a nagy összeomlás idején, amikor nap mint nap szerepelt bizarr botrányaival, rendőrségi ügyeivel és kényszerelvonóival a címlapokon. Sundahl akkor megmentette Britney életét, de többé már nem lehet mellette – helikopterét rakétatámadás érte egy tálibokkal történt összecsapás alatt -írta a lap.

Britney és Sundahl 2007-ben ismerkedett meg egy Anonim Alkoholisták összejövetelen. Randizni kezdtek, és hamarosan komolyra fordult a dolog, ahogy Britney alkohol- és kábítószer-függősége is. Sundahl a legnagyobb botrányok közepette is kitartott a pophercegnő mellett, és végül az ő hatására a lány összeszedte magát. Szakítottak, majd nem rég újra találkozgatni kezdtek. A férfinak azonban, vissza kellett mennie a frontvonalra, ahol egy támadásban életét vesztette. 

Kimaradt?