A Szilágy megyei RMDSZ is támogatja Kelemen Hunor indulását

A Szilágy Megyei Küldöttek Tanácsa január 16-án, Szilágycsehben egyöntetűen döntött arról, hogy bizalmat szavaz az RMDSZ újabb elnöki mandátumáért induló Kelemen Hunornak, és támogatják őt a tisztség további betöltésében. A találkozó egyben évértékelésként is szolgált a megalakulásának huszonöt éves évfordulóját ünneplő Szilágy megyei RMDSZ-nek. 

Varga András, Szilágycseh polgármestere kiemelte, a legfontosabb, hogy a következő években ne csak megőrizzék a megszerzett eredményeket, hanem kitartó munkával gyarapítsák azokat. 

Seres Dénes parlamenti képviselő, az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöke felszólalásában értékelte az RMDSZ munkáját, és a jövőbeli célokra világított rá: „a múlt évben hittel és kitartással végeztük munkánkat a megyénkben, és nem hiába. Úgy vélem, ha a jövőben is ilyen keményen dolgozunk, akkor nem lehet akadály előttünk. Következetes munkával új célokat kell kitűznünk magunk elé, amelyek az új nemzedék hatékony és eredményes képviseletére fókuszálnak. A legfontosabb, hogy átadjuk és megtartsuk azt, amit hoztunk a múltból, de mindeközben megújuljunk és megalapozzuk a fiatal generáció jövőjét. Ez a kulcsa annak, hogy az ifjúság felvállalja, majd továbbvigye azt, amit mi az RMDSZ-ben huszonöt éve képviselünk" - mondta. 

Szoboszlai Attila MKT elnök szerint Kelemen Hunor egy kiegyensúlyozott elnök, aki mindig megfelelően képviseli a szilágyságiak érdekeit. 

Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke megköszönte a Szilágy Megyei Szervezet eredményes munkáját, amelyet a tavalyi két választási kampányban végzett, majd továbbbi támogatásáról biztosította a szervezetet. 

Kimaradt?