Budapestre költözik Tom Hanks

Közel két hónapot fog Magyarországon tölteni az Oscar-díjas színész, aki A Da Vinci-kód legújabb részét, az Infernót forgatja a magyar fővárosban. A Dan Brown-regény alapján készült akciófilmben Tom Hanks mellett Felicity Jones és Alisha Heng is szerepel.

„Március közepe, vége felé kezdenek el forgatni Budapesten. A film nagy részét, körülbelül a nyolcvan százalékát itt veszik fel, ez pontosan ötven forgatási napot jelent. Más országba is megy majd a stáb, Isztambulban és Firenzében is megfordulnak, de összesen csak tíz napot töltenek el a két városban” – tudta meg a Bors egy stábtagtól. A külső helyszínek mellett stúdióban is fognak forgatni, de az előző tapasztalatok alapján az Opera környékét be fogja venni a sztár. Információnk szerint március végén kezdik meg a felvételeket. Az első két részt, A Da Vinci-kódot és az Angyalok és démonokat alapul véve sok akcióra számíthatunk Budapesten is.

Viszonylag hosszú időt tölt Magyarországon a színész, lehet, hogy – akárcsak Bruce Willisszel neje és kislánya a Die Hard forgatása alatt – felesége is vele tart ebben a két hónapban. Tom Hankset második felesége, Rita Wilson és két fia, a 25 éves Chet és a 19 éves Truman kísérheti el Magyarországra.

Kimaradt?