Az évszázad bulija lehetett volna egy konstancai lány szülinapja (GALÉRIA)

Már 121 ezren jelezték résztvételüket egy 11 éves konstancai lány szülinapi bulijára. Pedig a tini csak egy Facebook-profilt szeretett volna létrehozni.

A lány az egyik barátnőjével látott neki a közösségi oldal létrehozásának. Amikor a születési dátum megadásához értek, elveszítették a fonalat, és létrehoztak egy eseményt, amelyre meghívták lényegében az egész Facebook-közösséget.

Az internet hamar felkapta a lány bakiját, ami nem csak virálissá vált, de számtalan mémnek is ihletője lett. Az „Izabella szülinapja” elnevezésű eseményt egyébként Konstanca Dacia negyedének egyik lakatlan házába hirdették meg, a környéken többségében nyugdíjasok által lakott tömbházak állnak.

A Radio Zu reggeli műsorának szerkesztői szerdán felhívták Izabella édesanyját, aki szerint lánya nagyon lelkes attól, hogy népszerű lett. Közölte ugyanakkor, hogy Izabella Facebook-oldalát felfüggesztették, és természetesen a bulit sem tartják meg. A nő nyilatkozataiból kiderül, hogy „szép, szófogadó és okos” lányának baklövését megfelelően kezelte és poénnak fogta fel az egészet. 

Az Aranylabdát nem szereztem meg, de legalább megyek Izabellához! S ha nem fogad mindannyiunkat Izabella? Meg leszünk cseszve! Azt hitted hiányozhatsz Izabella névnapjáról? Vigyázz, nehogy megtudjam, hogy mégsem jöttél el! Engedj be, Izabella! Tudom, hogy otthon vagy! Szatmáriak Izabella névnapjára sietnek. „Ha lúd, legyen kövér!” Jelenlétükről biztosítják Izabellát a díszvendégek. Izabella, hol a wc? Halló, Izabella? Küldesz nekem is egy meghívót? Különjárat Konstancára, Izabella névnapjára.  Most tudtam meg, hogy Izabella buliját lemondták. Jön, hogy sírjak! Jövünk mi is Szent Piroskával! Hova vigyelek? Haza! ... Izabella bulijába! Izabella bulijába! Nem fogadok el név<span style=napi meghívásokat, de az Izabellaét igen!" src="https://maszol.ro/uploads/foto/gallery1248/98.jpg"> A heavy metal színpad fellépői!

Kimaradt?