Bulitársat is rendelhetünk már a neten

Három városban indult el az az internetes szolgáltatás, amellyel egy helyi partiarcot felbérelhetünk, hogy bulizzon velünk és mutassa meg az éjszakai élet legjobb helyeit. Mindezt persze pénzért.

A sharing economy, azaz a közösségi megosztás egy egészen új és bizarr szintjére lépett a Zoola Fix, ezzel a szolgáltatással ugyanis nem szállást vagy taxit lehet rendelni, hanem bulitársat. Igen, jól olvasta. Éjszakánként azért fizethetünk, hogy egy helyi partiarc bevezessen minket a város éjszakai életébe és bulizzon velünk a legjobb szórakozóhelyeken.

A szolgáltatás egyelőre csak Londonban, Hamburgban és New York-ban érhető el, de a Zoola Fix tovább terjeszkedne. A főoldalon kiválaszthatjuk a várost, majd megadhatjuk, hogy melyik éjszaka szeretnénk a szolgáltatást, és hogy hány fős társasággal megyünk. Ha ez megvan, az oldal kiadja az elérhető partiarcokat.

Az oldalon fixereknek nevezett bulitársak profilján láthatunk képeket az illetőről, illetve egy bemutatkozást alapvető információkkal, például a nyelvtudással, érdeklődési körökkel, zenei ízléssel és természetesen az éjszakánkénti fizettség összegével. Ha már mindez alapján tetszik a bulitárs, le is foglalhatjuk, de üzenetet is küldhetünk, hogy még jobban megismerjük és pontosítsuk az éjszakai programot.

Kimaradt?