Ezt tudja Brad Pitt luxus lakókocsija

Nem mintha nagyon sajnálnánk Brad Pittet, de azért egy, az övéhez hasonló nagy családot nem lehet könnyű elhelyezni forgatás idején. Kivéve persze, ha egy akkora lakókocsija van valakinek, mint napjaink egyik legmenőbb színészének – írja a Gazdagisztán blog.

Hat gyerek még akkor sem kevés, ha az embernek annyi pénze van, mint a Brad Pitt - Angelina Jolie párosnak, és mivel nyilván ők is szeretnek együtt lenni, valamilyen megoldás kellett ahhoz, hogy a forgatások idején is kényelmesen elférjenek.

A megoldás pedig egy hatalmas, 14 méteres lakókocsi lett, amiben bőven van hely arra, hogy a gyerekek a nappaliban tévézzenek, vagy a konyhában az egész családnak vacsora készüljön, ha éppen arra lenne igény.

A Celebrity Motor Homes által bemutatott mozgó ház ráadásul széltében is bővíthető, így aztán tényleg jut hely mindennek és mindenkinek. Igaz, az ára ennek megfelelően is az egymillió dollárt verdesi.

A bejárati ajtó egyenesen a minden elképzelhető jósággal ellátott konyhába nyílik, melyben beépített hűző, mosogató, és meglepően sok hely van. Csak a konyha 60 ezer dollárba került. A konyha után a nappali következik, benne az étkezőasztallal, egy hatalmas tévével és egy három méteres bőrkanapéval, amin első ránézésre a teljes Pitt-Jolie klán elfér.

Egy tolóajtó mögött található Brad Pitt szentélye, a hálószoba a hatalmas ággyal és a sminkasztal, ami egy forgatáson elengedhetetlenül szükséges. Igazi különlegesség a fürdőszoba, amely olyan nagy, hogy akár ketten is elférnek a zuhanyfülkében.

Kimaradt?