LG

Ruhafrissítő szekrényt mutatott be az LG

Az LG Styler egy szekrény alakú szerkezet, ami a ruhák tisztítószer nélküli felfrissítésére szolgál. A gyártó szerint jó megoldás a nehezen karbantartható ruhadarabokhoz, például öltönyökhöz, kabátokhoz és pulóverekhez.

Az idei CES kiállításon már a második generációs modellt jelentette be az LG egy olyan gépből, amelyikről termékkategória szintjén sem sokan hallottak. A legújabb LG Styler elődjéhez hasonlóan anélkül frissíti fel a ruhákat, hogy kimosná azokat.

A Styler Odor Removal szagtalanító funkció például gőz segítségével távolítja el a füst, ételek és izzadás okozta kellemetlen szagokat. A Quick Refresh a ruhadarabok megjelenését, tapintását és illatát hivatott felfrissíteni, míg a mozgó ruhaakasztó finom rázással tünteti el az átgőzölt ruhák gyűrődéseit.

Az idei modellben bemutatkozó nadrágél-vasalási funkció az LG szerint alig fél óra alatt regenerálja és élre vasalja az öltönynadrágokat. Az új Styler beépített hőszivattyúval is rendelkezik, amely szabályozott hőmérsékleten meleg levegőt állít elő, hogy megóvja a ruhadarabokat a szárítás alatti zsugorodástól vagy károsodástól.

A korábbi Stylerrel összehasonlítva a szekrény mérete 30 százalékkal csökkent. A lekerekített szegéllyel, az üvegajtóval és a 40 dB-es zajszinttel működő ruhafrissítő gép a cég szerint bármilyen szoba berendezésébe beilleszthető.

Kimaradt?