Bekötötték a 42 éves Cameron Diaz fejét

Sokáig élvezte a szabadságot, de most már Cameron Diaz is a férjes asszonyok közé tartozik. A 42 éves színésznő Benji Madden felesége lett. Los Angeles-i otthonukban tartották a csendes szertartást. 

Cameron Diaz azon kevés hírességek közé tartozik, aki nem sodródott eddig egyik házasságból a másikba. Híres pasija több is volt: együtt járt például Justin Timberlake-kel, Jared Letoval és Matt Dillonnal. Feleségül viszont a Good Charlotte zenekar tagjához ment.

Benji Madden 35 éves, Diaz 42. Nem túl régi a szerelem, hét hónappal ezelőtt találkoztak, Madden unokahúga, Nicole Richie mutatta be őket egymásnak. Tavaly december közepén volt az eljegyzés, de alig lehetett hallani erről valamit. Akárcsak a hétfői esküvőről, amelynek hírét végül a pár szóvivője erősítette meg a People magazinnak. Úgy tudni, előző nap, vagyis vasárnap esküvői „próbavacsorát” tartottak Beverly Hillsben, hétfőn pedig esküvői kellékeket és virágokat látták a pár Los Angeles-i házánál.

Cameron Diaz 2010-ben még azt mondta, hogy romantikus alkat, imád szerelmes lenni, nem fél a kötöttségtől, de semmit sem tervez meg előre. Emiatt a nagy esküvőket sem neki találták ki. Akkor úgy gondolta, hogy valószínűleg az esküvő előtt 20 perccel hívja majd fel az ismerőseit, van-e kedvük ott lenni a szertartáson – írják a USA Today oldalán.

Kimaradt?