Sokaknak erőt adott a rákos kisfiát ölelő anya fotója

Több mint hatvanezer like-ot kapott a Today olvasóitól az a kép, amelyet még nyáron osztott meg a richmondi Ariane Grabill. A 2013-ban készült fotón ő látható, amint magához öleli kopasz kisfiát, aki akkoriban épp kemoterápiás kezelés után volt.

A fotó Floridában készült, egy olyan partszakaszon, ahol Ariane gyakran töltötte a vakációt gyerekként. 2013 nyarán ismét odautaztak a családdal. Kisfia, az akkor 3 éves Aiden súlyos beteg volt: Wilms-tumorban szenvedett, és épp kemoterápiás és sugárkezeléseket kapott. A fotó azért is fontos az anyukának, mert – bár egyikük arca sem látható rajta – a feltétel nélküli anyai szeretetet jelképezi számára. Akkor épp valamelyest javultak a kisfiú leletei, és nagyszerűen sikerült a nyaralás.

 

Az anyuka a lapnak elmondta: a fotó nyomán rengeteg „sorstárs” szülővel került kapcsolatba, akik akkor épp hasonlóan nehéz helyzetben voltak, és sokaknak erőt adott ez a kép.

A sztori itt szerencsére nem ért véget: a kisfiú 2013 szeptemberében kapta az utolsó kezelést, és azóta rákmentes a szervezete. Aiden már 4 éves, óvodába jár, és egészséges, vidám gyermek. És szinte alig emlékszik arra, hogy mi mindenen ment keresztül nemrég.

Kimaradt?