Tarolt a román dizájner kigombolt blúzú kisszekrénye

Cristina Bulat román dizájner az év második felében tarolt legújabb, „Unbutton Collection” néven futó bútor kollekciójával, melyben egyszerre jelenik meg a skandináv design letisztultsága, valamint a burleszk és a pin-up vicces és szexi mondanivalója.

A fiatal tervező munkájával nemcsak a távol-keleti szaklapok foglalkoztak az elmúlt hónapokban, de elnyerte az év legjobb román termékének járó díjat is az Elle Decoration Design Awardson valamint bútorait kiállították a bukaresti Nemzetközi Bútor Vásáron, a BIFE-SIM 2014-en is – írja a freshome.com.

„ Az éjjeliszekrényeket a fotósok és festők előtt kigombolt blúzzal pózoló pin-up lányok ihlették. A három prototípust egy hazai bútorpályázatra, az APMR-re terveztem, miközben nagy hatással voltak rám a retro stílus provokatívabb elemei. Ezek a bútorok a harmonikus designnak köszönhetően kiváló díszei lehetnek a hálószobának”- mutatja be 55 cm x 45 cm x 35 cm-es éjjeliszekrényét valamint 70 cm x 100 cm x 40 cm-s kredencét a tervezőnő, aki a közeljövőben a szivárvány minden színében piacra dobná majd kollekcióját.

Kimaradt?