Szelfizhettek a repülő utasai Johannisszal

Lelkendezve számoltak be a megválasztott elnökkel való közös utazásukról annak a repülőnek az utasai, amellyel Klaus Johannis hétfőn visszatért Romániába. A politikus mindegyikükkel nagyon szívélyes volt, a közös szelfizésbe is belement.

Johannis tíz napos pihenőszabadságát töltötte az Egyesült Államokban és Németországban, ahonnan egy német légitársaság gépének turista osztályán tért vissza az országba. Utastársait már ez is meglepte. „Három sorral előttem ült, kellemesen csalódtam, hogy a turista osztályon látom” – mondta egyikük a Digi24 Tv-nek.

A megválasztott államfő mindenkivel szóba elegyedett az úton, minden kíváncsiskodónak válaszolt a kérdéseire.  Akkor sem jött zavarba, amikor az utasok némelyike közös szelfizésre kérte. Amilyen beszédes volt az úton, olyan hallgataggá vált a gép nagyszebeni landolása után: az újságírók egyetlen kérdésére sem válaszolt.

Klaus Johannis vasárnap délben teszi le az esküt a parlamentben. Kedden az 1989-es temesvári események évfordulós megemlékezésein vesz részt.

Kimaradt?