Antal Timi is esélyes arra, hogy kijusson az Eurovíziós Dalfesztiválra

A bánffyhunyadi származású Antal Timi személyében erdélyi magyar résztvevője is lesz a 2015. január 24-én induló A dal című shownak, amely arról hivatott dönteni, hogy ki képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztivál bécsi döntőjében. 

A 30-as elődöntő második tízes csoportjának bemutatásakor megtudhattuk azt is, hogy a mezőnyben ott lesz mások mellett az Eurovíziós Dalfesztiválon 2011-ben Magyarországot képviselt Wolf Kati, továbbá Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon és Szűcs Gabi is.

A Dal tíz újabb továbbjutóját szerdán a Petőfi Rádióban mutatták be. A 30-as elődöntő első harmadának kilétét hétfőn a fővárosi Akvárium Klubban fedték fel, a még hiányzó tíz előadó és dal pénteken, szintén a Petőfi délelőtti műsorában válik ismertté.

​Az M1-en 2015. január 24-én induló A Dal című showban versengők listájáról szerdán Antal Tímea, Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon, Katona-Zsombori Éva, Mujahid Zoltán, a Pankastic!, a Proof of Life, Szakács Gergő, Szűcs Gabi és Wolf Kati nevét hozták nyilvánosságra.

Múlt héten hozták nyilvánosságra az elődöntősök első tízes csoportját. 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?