Gipszben az Irigy Hónaljmirigy gitáros kisujja

Szilánkosra tört az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjának, a gitáros Molnár Iminek kisujja. Közel háromórás műtétet hajtottak végre rajta, drótozták, csavarozták, de a zenész bízik benne, hogy decemberi nagykoncertjükre helyre jön.

Imi wakeboardozás közben esett el, a kisujja teljesen eldeformálódott. Bár eleinte úgy tűnt, csak egy egyszerű beavatkozásra lesz szükség, az operáció közben kiderült, hogy a baj sokkal nagyobb.

„Nem volt szükség altatásra, de a műtét előtt még azt mondta az orvos, hogy egy operáció elég lesz. Csak közben derült ki, hogy kívül is rögzíteni kell majd az ujjam, hiszen egy egycentis darab vált le, amelynek több mint a fele porrá tört. Hat órán keresztül nem éreztem a kezem, olyan volt, mintha csak egy kabát lenne rajtam, amelybe nem dugtam be a karom” – árulta el a Blikknek Imi, aki az operáció után napokig csak gyógyszerekkel tudott aludni. Bár a baleset óta másfél hét telt el, szerdán tudott először nyugtató nélkül lefeküdni.

irigymirigybiliard

„Nagyon fájt az ujjam, hiszen belül drótozva van, kívül pedig csavarozva. Gyakran belehasít a fájdalom, olyan, mintha késsel szurkálnának. Most sínbe rakták, ezt öt hét múlva veszik le, de azt még nem tudom, mi lesz utána” – mondta. Imi amiatt is aggódik, hogy a baleset miatt jó néhány próbán nem tud teljes értékűen részt venni, pedig a zenekarnak most igazán nagy szüksége van a gitárosra. Alig két hónap van hátra ugyanis az Irigy Hónaljmirigy nagykoncertjéig, de Imi reméli, hogy december 28-ára teljesen meggyógyul.

„Egyelőre felöltözni sem nagyon tudok egyedül, néhány ruhám ujját szét is kellett vágni, hogy beleférjen a gipsz. Az első borotválkozáskor is a fürdőszoba falán landolt a borotvahab, és a samponból is fél flakont elhasználtam a hajmosáskor. Persze gitározni sem tudok egyelőre, hiszen nem tudom lefogni a húrokat, de abban biztos vagyok, hogy a nagykoncerten már minden rendben lesz” – nyugtatta meg a közönséget Imi.

Kimaradt?