Ilyen a millliomosok kávéfőzője

Modern, gyönyörű és designos a La Marzocco kávégépe, ráadásul kézzel szerelik össze Firenzében, és hol máshol tudnák, mi kell egy jó kávéhoz, mint Olaszországban.

A gép sok extrával rendelkezik, például beépített hőmérsékletszabályozóval, ami minden egyes főzéskor garantálja a megkívánt és általunk beállított hőmérsékletet, ráadásul előmelegítő is van benne, és ha valaki arra vetemedne, hogy teát főz a kávéfőzőben, azt is megteheti.

A GS3 névre keresztelt gépet ráadásul kérésünkre személyre is szabják, például üvegpanelekkel cserélnek ki egyes (egyébként rozsdamentes acélból készült) elemeket, mindemellett automata és mechanikus változatban is kapható.

Boltban azonban nem árulják a 7000 dollárnál kezdődő GS3-mat. Az eredetileg 1970 és 1991 között gyártott előd, a GS-sorozat designját követő gépet ugyanis jelenleg is csak a szájhagyomány útján, egyéni megrendelésre, esetleg harmadik fél bevonásával lehetett megszerezni. A hírek szerint a La Marzoccónál komolyan tervezgetik, hogy hamarosan a honlapjukon keresztül is elő lehet jegyezni majd a gépre.

Kimaradt?