Karácsonyra gyűjtenek élelmiszert a hajléktalan-missziós diákok

A kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet hallgatói által működtetett hajléktalan-misszió minden év karácsonya táján csomagot állít össze alapélelmiszerekből, és ezt igei szolgálattal egybekötött esemény keretében osztja ki. Aki szeretné támogatni őket céljuk megvalósításában, megteheti ezt tartós élelmiszerek adományozásával.

A teológiai intézet diáksága immár 12 éve segíti a kolozsvári hajléktalanokat testi és lelki szükségeik enyhítésével: élelmiszerek, ruhák, gyógyszerek osztásával és igei szolgálatokkal, lelkigondozói beszélgetésekkel, közösségi alkalmak szervezésével. A hajléktalan-missziós csoport szokásához híven idén karácsonyra is szeretne alapélelmiszerekből álló csomagokat összeállítani, hogy azokat istentisztelet kereténben kiossza a rászorulóknak.

Egyelőre ötven csomagot terveznek elkészíteni tartós élelmiszerekből, mint konzervek, szalámi, lekvár. Ezeket az élelmiszereket a december 12-ig juttathatják el a kolozsvári Törökvágási református gyülekezethez vagy Tusa Róbert teológiai hallgatóhoz, telefonos egyeztetés után (száma: 0741-154725). Akiben kérdések merülnek fel az adományozással kapcsolatban, szintén őt keressék.

Kimaradt?