Elérhető az új kolozsvári városrendezési terv

Végső szakaszához érkezett Kolozsvár általános városrendezési tervének elfogadása.  A többszöri közvita és konzultáció nyomán kialakított terv mától megtekinthető a polgármesteri hivatal internetes oldalán. Mindazok, akik a közmeghallgatás során módosításokat javasoltak, az elkövetkező két hétben az alábbi linken ellenőrizhetik, hogy javaslataik bekerültek-e a végső változatba. 

A Kolozsvári Városi Tanács RMDSZ-frakciója több száz módosító javaslatot gyűjtött be a magyar lakosságtól, amelyeket előterjesztett és támogatott a városrendezési tervet megvitató szakértői csoport tanácskozásain, és közösen megoldásokat keresetek megvalósításukra.

Felhívjuk mindazok figyelmét, akik az általános városrendezési terv módosítására javaslatot tettek, az elkövetkező két hétben ellenőrizzék, hogy javaslataik bekerültek-e a honlapra feltöltött változatba, és amennyiben fontos eltéréseket észlelnek, jelezzék észrevételeiket.

Az általános városrendezési tervet december végéig kell jóváhagynia a városi tanácsnak, az elfogadott változat 10 évig lesz érvényben.

Kimaradt?