Alakváltó okosgép lehet a jövő kedvenc eszköze

A mobilkészülékek piacát forradalmasíthatja a Dragonfly Futurefön, amely egyszerre egy okostelefon, egy táblagép és laptop – írja az Origo.

A Dragonfly Futurefön forradalmasítja a mobilkészülékek használatát. Az egyedi szerkezet egyszerre okostelefon, táblagép és laptop. Több képernyős üzemmódban is használhatjuk, de akár a tabletet levehetjük a dokkolóról, és onnan is elérhetőek a korábban kezelt vagy szerkesztett fájlok. Az eszköz hasonlít az Asus Transformers 2 az 1-ben készülékeihez, a tajvani cég azonban még nem gondolkodott az okostelefon beépítésében is.

A metamorf készülék a kaliforniai gyártó szerint a jövő telefonja, tablete és laptopja egy-az-egyben, egyszerre tud majd Windows és android operációs rendszert is futtatni. "Az eddigi legrugalmasabb mobilszoftver fog futni rajta" - írta az idealfuture. A Win-droid lényege, hogy a dokkolón a Windows, a mobilkészülékeken pedig android működik.

A billentyűzetből csúsztatható ki a touchpad. A 7-7 colos Slingshot, a tabletként és okostelefonként is funkciónáló képernyők forgathatóak, megkönnyítve a közös munkát. A szerkezetet azonban szét is bonthatjuk, így 2-3 ember is tud vele egyszerre dolgozni. Összesen négy, 2-2 előlapi és hátlapi kamerával látták el a mobilkészülékeket.

Kimaradt?