Mick Jagger torokfájása miatt nem koncertezhet a Rolling Stones

Torokfertőzésben szenved Mick Jagger, ezért az együttes lemondta szombatra tervezett koncertjét. Az ausztrál turné következő állomása november 12-én Sydney-ben lesz.

„A Rolling Stones kénytelen lemondani következő fellépését Ausztráliában, miután az énekes, Mick Jagger torokfertőzést kapott” - hozta nyilvánosságra a hírt a Frontier Touring koncertszervező ügynökség egy sajtóközleményben. „A frontember szigorú orvosi felügyelet alatt áll, és a következő napokban feltétlenül pihentetnie kell hangszálait, hogy a turné következő állomásaira felépüljön. Ez azt jelenti, hogy a Melbourne melletti Hanging Rockba tervezett november 8-ai koncertet sajnálatos módon nem tudják megtartani” - írják a közleményben, amely szerint a bandának nem volt más választása, mint lemondani a fellépést.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gLJdjnleUHc

Ez a második alkalom ebben az évben, amikor az együttes törölte egy koncertjét. Korábban a banda Jagger barátnőjének, L'Wren Scottnak tragikus halála miatt mondta le egy ausztrál koncertjét.

A lemondott fellépés hírére számos rajongó adott hangot csalódottságának a közösségi médiában. A koncertszervező cég közlése szerint a jegyek árát visszatérítik.

Kimaradt?