Rengeteget költ egy ikerpár arra, hogy még inkább hasonlítsanak

Emma és Sara Koponen rajong a plasztikai sebészetért. A 25 éves svéd ikerlányok másik szenvedélye az, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak egymásra, így eddig közel 6 millió forintot költöttek arra, hogy tényleg olyanok legyenek, mint két csinos tojás – írja a Borsonline.

Mindkettőjüknek három mellműtéte volt, ugyanolyan tetoválásokat csináltattak, ugyanolyan szuperdúsra töltették fel szájukat, ugyanakkor ugyanazt az ételt eszik és még edzeni is együtt járnak, hogy a testük még véletlenül se legyen különböző.

– Mivel korábban vékonyak és kis mellűek voltunk, rájöttünk, hogy műtétekkel tökéletesre szabathatjuk magunkat. 16 éves korunk óta csináltatunk sebészeti beavatkozásokat, és azóta a pasik is odáig vannak értünk. Igaz, apukánknak és a nagymamánknak nem tetszik, hogy így gondolkodunk a testünkről, de kénytelenek elfogadni, hogy így érezzük jól magunkat a bőrünkben. Sok lány persze csak ribancnak hív minket, de ők csak irigyek ránk. – mondta Emma a brit lapnak.

Az ikerlányok nem terveznek megállni és további plasztikai beavatkozásokra gyűjtenek. Fenék- és orrplasztika, zsírleszívás és fogbeültetés lehet a következő állomás a tökéletességük elérésében.

Kimaradt?