Ki lehet próbálni a soha nem létezett Windows 93-at

Sosem létezett hivatalosan olyan, hogy Windows 93, ám egy furcsácska böngészőből futó megoldás segítségével kipótolhatod az űrt, ha éppen eddig ez hiányzott az életedből. A különös kis projekt ha nem is hasznos, mindenképpen mondhatjuk azt, hogy érdekes – írja az IT Mozaik.

Mivel a Microsoft anno a Windows 3.X-ről egyenesen a Windows 95-re ugrott, ezért a hivatalos valóságban sosem létezett olyan a Windows-ok szülőatyja által kibocsátott operációs rendszerek közt, melyet Windows 93-ként emlegethettünk volna. Valakinek úgy látszik nem tetszett ez a hiány, így egy böngészű alapú megoldással létrehozta a Windows operációs rendszer egy olyan változatát, mely futhat ez alatt a név alatt.

Az eredmény szimplán csak furcsa, noha a dolog pozitív értelmében. A kicsi alkalmazások egy jó része egyszerűen, ám jól működik, így többek között a Paint is. Ezzel szemben azonban mások, mint a „Zkype”, mely egy megfordított Skype logóval tünteti ki magát, nem annyira.

Az egész ötlet és megvalósítás kissé bizarr, azonban ha ezen túllépünk, akkor mindenképpen felfedezhetjük benne, ha mást nem is, az érdekes projektet.

Kimaradt?