Hét nőt ölt meg egy sorozatgyilkos az USA-ban

43 éves Darren Van legújabb, megfojtott áldozatára pénteken bukkantak rá egy motelben az indianai Hammondban. A férfi további hat gyilkosságot vallott be.

Legkevesebb hét nőt gyilkolt meg az Egyesült Államokban egy férfi, akit a hétvégén tartóztattak le az Indiana állambeli Garyben - közölte hétfőn a rendőrség.

A sorozatgyilkosság elkövetésével vádolt, 43 éves Darren Van legújabb, megfojtott áldozatára pénteken bukkantak rá egy motelben az indianai Hammondban. A gyanúsított az őrizetbe vétele után további hat gyilkosságot ismert be. Elmondta azt is, hogy holttesteket hol rejtette el a tönkrement vasüzemi város elhagyatott házaiban, illetve Gary környékén. A település Chicagótól mintegy 50 kilométernyire délnyugatra található.

Darren Van, akit Texasban szexuális bűncselekmény elkövetőjeként tartottak számon, az indianai rendőrség feltételezése szerint a megtaláltakon kívül másokat is megölhetett. A gyanúsított indítékát és azt, hogy honnan ismerte a nőket, egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Az áldozatok közül többet még nem sikerül azonosítani.

Kapcsolódók

Kimaradt?