Íme a világ legrosszabb mobilos alkalmazásai

Az App Store és a Google Play is hemzseg a különböző alkalmazásoktól, amelyek gyakorlatilag az élet minden területén kínálnak már segítséget. Persze nagyon sok alkalmazás készül egy kaptafára, amelyeket akár klónoknak is nevezhetnénk, de akad köztük néhány, amely kifejezetten egyedi, korábban sosem látott ötlettel áll elő – írja a pcworld.hu.

Az Apple telefonjain elérhető iFrenchKiss felméri, mennyire jól csókol a felhasználó. Ehhez nem kell mást tennünk, mint eszeveszett tempóban rácuppanni a telefon kijelzőjére, majd az érintőképernyőt nyelvvel megdolgozva teljesíteni a feladatot. Az alkalmazás egy 100-as skálán értékeli is a teljesítményünket, ráadásul tippeket is ad a tökéletes technikához, de nem javasoljuk, hogy bárki ezzel gyakoroljon, főleg nem miközben tömegközlekedik.

A Will You Marry Me? alkalmazásnak több változata is elérhető, de egyik rosszabb mint a másik. Alapjáraton már az ötlet is abszurd, hogy valaki egy appon keresztül kérje meg szíve választottját, ezek az alkalmazások azonban még erre is rátesznek egy lapáttal. Az egyik verzióban csak egy jegygyűrű és az igen / nem gombok vannak a képernyőn, a nemre azonban nem tudunk rábökni, mert az elugrik az ujjunk alól. Elképesztően egyedi ötlet, legalább annyira, mint egy másik változat, amelyben csak meg kell ráznunk a telefont, az pedig kiírja, hogy hozzánk jön-e feleségül. Mármint a telefon.

Az ON? az egyetlen olyan alkalmazás, amelyre még akár rá is lehetne fogni, hogy csinál valami hasznosat. Az app egyetlen dolgot tud: megmondja, hogy be van-e kapcsolva a telefonunk. Ehhez mindössze el kell indítanunk az alkalmazást, az ON? pedig eldönti, hogy a készülék be van-e kapcsolva, és ha igen, azt kiírja a képernyőre.

Kimaradt?