A hóstásti kalandosok is fellépnek a Kolozs megyei Szüreti bálon

A Hóstáti Kalandos Tánccsoport fellépésével bővül az október 11-én megszervezésre kerülő Kolozs megyei Szüreti bál programja.

A kolozsvári Horia Demian Sportcsarnokban 19 órától szervezett esemény a Hóstáti Kalandos Tánccsoport mellett a bálványosváraljai Árvalányhaj Néptáncegyüttes, a széki Szalmakalap Táncegyüttes és a kolozsvári Zurboló Néptáncegyüttes is fellép. Utánuk a Tokos zenekar és a Kolozsvári Operettissimo koncertezik, majd az est sztárvendége, a ’80-as évek nagy magyarországi felfedezettje, Kovács Kati jön.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a 18:00 órától, a Kolozsvári Állami Magyar Színház előtti térről induló, csőszök vezette felvonulásra is.

Az eseményre jegyeket állandóan a KMDSZ irodában (Petőfi/Avram Iancu utca, 21 szám) és a Kolozs megyei RMDSZ irodájában (Kötő/Ion Ratiu utca, 2 szám) lehet vásárolni, de a város több pontján is beszerezhetik az érdeklődők a belépőiket a Szüreti bál önkénteseitől. Naponta 16-19 óra között kell őket keresni a Donáth negyedben a Profi bejáratánál, a Marasti téri piac bejáratánál, a Széchenyi téri buszmegállóban, a Györgyfalvi negyedben a Hermes piacnál, a Monostoron a Kaufland bejáratánál, az Óvárban a Mátyás utcában.

Idén vidéken is lehet jegyeket vásárolni Kiskapuson, Magyarkapuson, Gyalun, Tordaszentlászlón, Aranyosegerbegyen, Kolozson, Széken és Györgyfalván.

Kimaradt?