Tíz nap múlva kezdődnek a Szeben Megyei Magyar Napok

Október 17-én, pénteken kezdődik a XVI. Szeben Megyei Magyar Napok. A tíz napos rendezvénysorozat ez alkalommal is kortól függetlenül, minden érdeklődő számára változatos programokkal jelentkezik.

A megye magyarlakta településein tíz napon át számos program várja a Szeben megyei magyarságot. A színes felhozatalból bárki kiválaszthatja az érdeklődésének legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget: humorfeszt, néptánc, slam poetry, színházi előadások, bábszínház, ifjúsági buli, szüreti bál, filmvetítés, táncház és különböző sporttevékenységek közül válogathat mindenki kedvére.

A Magyar Napok programjaival kulturális örökségünk megőrzésének fontosságát hangsúlyozzuk, és a szórványban élő magyarok mindennapjait igyekszünk színesebbé tenni. Lényeges megőriznünk szellemi örökségünket, hagyományainkat, amelyeket az évszázadok folyamán hagytak ránk őseink, és amelyeket nekünk is tovább kell adnunk a következő generációknak. Erre teremt lehetőséget a XVI. Szeben Megyei Magyar Napok gazdag programkínálatával.

Kimaradt?