Kannabisz termett egy szatmárnémeti tömbháztetőn (VIDEÓ)

Egy kéthónapos csecsemő édesanyja is tagja volt annak a szatmárnémeti társaságnak, amelynek tagjait csütörtökön őrizetbe vettek a rendőrök, mert a tömbháztetőn kannabiszt termesztettek.

A szervezett bűnözés elleni ügyészség eddigi vizsgálatai alapján egy 30 éves férfi hozta létre a tömbháztetőn a marihuána alapjául szolgáló vadkender-ültetvényt. Négy tő, összesen körülbelül 3,5 kilogramm növényt foglaltak le, valamint a férfi lakásában talált 60 g marihuánát, kannabisz-magokat, az aprításhoz és szétméréshez szükséges eszközöket – írja az adevarul.ro.  

http://www.youtube.com/watch?v=pBJ-bRIotgc

A 30 éves fiatalembert három, 20-22 év közötti fiatal segítette, köztük a kéthónapos csecsemő édesanyja. A nyomozók szerint ez a társaság látta el marihuánával a szatmárnémeti drogpiacot, egy adagot 50 lejért árusítottak.

A Szatmár megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság is vizsgálódik az ügyben a drogfüggő anya gyereke miatt, amiért a csecsemő testi-lelki fejlődését veszélyeztette. A kisbabát jelenleg a szatmári sürgősségi kórházban vizsgálják.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?