Ismét szenzációt keltett a román kockahasú gyerek (VIDEÓ)

A brit sajtó is foglalkozott a hét végén a világ legerősebb gyerekeként ismert romániai Giuliano Stroeval, annak apropóján, hogy pénteken újabb videó került fel a tíz éves fiú kivételes képességeiről a YouTube-ra.

A dél-romániai Icoana nevű településen született gyerekből a Schwarzenegger-rajongó apja nevel a cirkuszban és a videómegosztón mutogatott izompacsirtát. Bírálói szerint a férfi ezzel tönkreteszi fia életét.

A kis vasgyúróra akkor figyeltek fel, amikor 2009-ben bekerült a Guinness-rekordok könyvébe, mert rekordidő alatt tett meg tíz métert kézenállásban, egy labdával a lábai között. 2010-ben aztán egy újabb csúcsot döntött meg egy másik számban. 2014. június 6-án lett 10 éves, és így fest most:

Ez pedig a pénteken feltöltött YouTube-videója:

https://www.youtube.com/watch?v=9LGYiGSqLl4

A Wikipedia szerint a kis Giuliano kétéves korában kezdte a súlyok emelgetését és a gimnasztikát, így nem volt meglepő, hogy az apja minden alkalommal magával vitte őt az edzőterembe. A gyereket állítólag senki és semmi nem kényszeríti a gyúrásra, csak addig csinálja, amíg jólesik neki. Teljesen hétköznapi kissrácnak tartja magát, aki szabadidejében rajzolgat és mesefilmeket néz.

Bátyja "sikereit" látva a család kisebbik gyermeke, Claudiu is beállt a sorba. A két kis Hercules hajmeresztő produkciói az alábbi videóban tekinthetők meg:

https://www.youtube.com/watch?v=QYzB0Z9Z-Eo

Kimaradt?